2011. szeptember 27., kedd

Kung Zhu Ninja- interaktív!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült visszáru, vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk!  A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Kung Zhu Ninja! Nagyon édes!! Fedezd fel a Zhu Zhu Pets örületet. A Zhu-zhu Pets funkciók két játszási módot tesznek lehetővé.
- Ápoló-szerető mód,
- Kaland mód.
Ezek a rágcsálók beszélgetnek és mozognak. Kung Zhu- a világ reális, interaktív, plüssből készült, mesterséges intelligenciával ellátott játéka. Mérete kb.: 12X6, 5 cm. 2009-ben az év játéka volt. Számos Zhu-Zhu állatot megvásárolhatsz gyermeked örömére. A Zhu-Zhu Pets készlethez rengeteg kiegészítő tartozik, mint pl.: alagút rendszer, autók, táskák...., amik mind a kis rágcsálók kényelmét szolgálják! Video: http: // www. indavideo. hu/video/Zhu-zhu_Pets.
4 éves kortól ajánlott! Doboza sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 21:40
. Kung Zhu Ninja- interaktív!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése