2011. június 27., hétfő

Botoceutical GOLD ránctalanító szérum 45+ (25ml) - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Botoceutical GOLD szérum 25ml
 
Biotechnológiai ránctalanító szérum érett bőrre 45+
A Botoceutical Gold biotechnológiai szérum négy peptid egyedülálló kombinációja, amelyet a 45 éves kor feletti, érett bőr ápolására fejlesztettek ki. A termék férfiak és nők számára egyaránt ajánlott. A szérum a négy peptiden kívül DMAE-t, hialuronsavat, liposavat és aranyszemcséket tartalmaz, ez utóbbi a bőrnek egyedülálló tónust kölcsönöz. A bőr rugalmassá, feszessé és életerőssé válik. A biokémiai és a bőrgyógyászati kutatások kimutatták, hogy a ráncok nem szükségszerűek, a kialakulásuk pedig befolyásolható.
Már régen közismert, hogy a botulotoxin bénítja az izom mozgását, tevékenységét. Ez a hatás felhasználható a mimikai izmok mozgásának befolyásolására is, amely a ráncok kialakulásáért felelős. A termék hatékonyságát „ in vitro“ laboratóriumi tesztek bizonyítják. A tesztelésen résztvevő önkéntesek, több mint 80%-ánál a ráncok csökkentek. A Botoceutical Gold szérum a botulotoxin biztonságos, kevésbé költséges és gyengédebb alternatívája.
 
Jellemzés:
A bőr öregedésének legszembetűnőbb jelei az arcon keletkező ráncok. Testünk  öregedése természetes folyamat, amelyet fiziológiai, szövettani és biokémiai változások idéznek elő.
További – másodlagos – tényezők, amelyek felelősek lehetnek a jellegzetes ráncok és az arc mélyedéseinek kialakulásáért a gravitációs erő, az arcbőrre nehezedő folyamatos nyomás (pl. alvás közben) és az arc mimikai izmainak állandó, ismételt mozgása. A bőrre negatívan hat a külső környezet is.
A Botoceutical Gold szérum hatását tekintve – a ránctalanító krémek és eljárások között – egy olyan új, átütő erejű szérum, amely arcbőrének szemmel látható megnyugvást biztosít az arc naponta végzett 15 000 mimikai  arckifejezése után.
A Botoceutical Gold biotechnológiai szérum négy peptid egyedülálló kombinációja, amelyet a 45 éves kor feletti, érett bőr ápolására fejlesztettek ki. A termék férfiak és nők számára egyaránt ajánlott. A szérum a négy peptiden kívül  DMAE-t, hialuronsavat, liposavat és aranyszemcséket tartalmaz, ez utóbbi a bőrnek egyedülálló tónust kölcsönöz. A bőr rugalmassá, feszessé és életerőssé válik.
A biokémiai és a bőrgyógyászati kutatások kimutatták, hogy a ráncok nem szükségszerűek, a kialakulásuk pedig befolyásolható.
Már régen közismert, hogy a botulotoxin bénítja az izom mozgását, tevékenységét. Ez a hatás felhasználható a mimikai izmok mozgásának befolyásolására is, amely a ráncok kialakulásáért felelős. A ráncok kialakulását megszüntető biokémiai folyamatok kutatása  új peptid alapú anyagok felfedezéséhez vezetett, amely az egész világon meglepte a kutatókat. A kutatások során sikerült kifejleszteni egy olyan forradalmian új szérumot, amelynek alkalmazása teljesen biztonságos és a meglévő ráncokra rendkívül hatásos. Használata során a mimikai izmokra hatva a már meglévő ráncokat kisimíthatja és megelőzheti az újabb ráncok kialakulását.
A szérum további előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra. A termék használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába – a cosmeceuticalok csoportjába- tartozik.
A termék hatékonyságát „ in vitro“ laboratóriumi tesztek bizonyítják. A tesztelésen résztvevő önkéntesek, több mint 80%-ánál a ráncok csökkentek.
A Botoceutical Gold szérum a botulotoxin biztonságos, kevésbé költséges és gyengédebb alternatívája.
 
Leírás:
Az arc természetes öregedési folyamatán túl, az arc mimikai mozgása és a külső környezeti hatás által keletkező ráncok elleni küzdelem, már nem megoldhatatlan probléma. Bebizonyosodott, hogy a ráncképződés némiképp befolyásolható és a már kialakult ráncok is enyhíthetőek, vagy akár megszüntethetőek.
A ráncok elsősorban a mimika és az ismételt arcmozgások miatt alakulnak ki. Ráncok képződhetnek,   ha mosolygunk, ha ráncoljuk homlokunkat,   vagy ha nevetünk és sírunk. Gyakori arcmozgások történnek alvás közben is. Egy idő után kialakul a jellegzetes szemöldökvonal, a homlokredő, a nevető és a száj körüli ráncok, a szem körül pedig szarkalábak keletkeznek.
A bőrmegfeszítés és az izomösszehúzódás folyamata egy finom neutrotranszmitáns folyamattól függ, amelyet SNARE komplexnek neveznek. A SNARE komplexet három protein (SNAP 25, vamp és syntaxin) alkotja, amelynek következtében az idegsejtek véghez tudják vinni az exocitózist. Az exocitózis az idegsejt pályáján keresztül kémiai anyagot szabadít fel, amely előidézi az izomösszehúzódást. Ha az exocitózist meggátoljuk vagy megszakítjuk, az izomösszehúzódás mérséklődik vagy leáll, ezáltal a már kialakult ráncok enyhülnek,   újak pedig nem keletkeznek. Ez a folyamat botulotoxin alkalmazásával is megállítható.
A Botoceutical Gold szérum az első olyan készítmény, amely tartalmazza a négy legtökéletesebb peptid kombinációját. A Botoceutical Gold 6%-os pentapeptidet, 14%-os acetyl hexapeptidet, 5%-os heptapeptidet, a tripeptid 3%-os szintetikus származékát tartalmazza.
A hatóanyagok ezen  egyedülálló kombinációját elsőként a svájci Herb-Pharma AG társaság fejlesztette ki. Mindegyik peptid megszakítja a fenti SNARE komplexet, amely a ráncok kialakulásáért felelős, hasonló eredményt elérve, mint a botulotoxin alkalmazásával. A Botoceutical Gold szérum láthatóan csökkenti a mély ráncokat, használatával a bőr fiatalabbnak látszik.
A Botoceutical Gold szérum pentapeptidet tartalmaz, amely a preszinaptikus idegsejt környékén rövidebb idő alatt fejti ki a hatását, mint a hexa- és a heptapeptid. A test mérsékelt elektromos töltéssel rendelkezik. Az ismételt mozgásoknál a test adott részében növekszik az elektromos töltés. A pentapeptid elősegíti a SNARE komplex pillanatában az acetylcholin leválásának gyengítését azáltal, hogy az alkalmazás helyén csökkenti a bőr elektromos töltését és az idegsejtek aktivitása megnehezül. Az idegsejtek megkötik az acetylcholint az izomsejtekben és izommozgást idéznek elő. A pentapeptid csökkenti az elektromos töltést, ezáltal befolyásolja az izomösszehúzódásokat. Az izomösszehúzódások gyengítése által a bőr fiatalosabb lesz, a ráncok kisimulnak és újak nem keletkeznek.
A Botoceutical Gold ránctalanító szérum heptapeptidet – természetes aminosavat – tartalmaz, amely hét aminopeptidből áll. Fejlett peptidszerkezete hatékonyabban gátolja a pórusok kialakulását és a neurotranszmiterek felszabadulását, mint bármely más aminopeptid. A heptapeptid  magasabb szintű aminopeptid, gyorsabban fejti ki a hatását és csökkenti a ráncok mélységét, amelyre más peptid nem képes. A heptapeptid a létező SNAP-25 receptorra kapcsolódik, így blokkolja az acetylcholin lazulását. Ennek következtében az idegsejtek nem tudják hatékonyan közvetíteni az izomösszehúzódáshoz szükséges jelet. Ha az ismételt mozgásokat gátoljuk, csökkenhetnek az arcon található  ráncok, lágyulhatnak a kontúrok.
A Botoceutical Gold ránctalanító szérum a tripeptid szintetikus származékát tartalmazza, amelyet a bőr hatékony ránctalanítására fejlesztett ki. Ez  csökkentheti a mimikai ráncokat és ellazítja az arc izmait. Az aktív tripeptid hatása hasonló a kígyóméreg hatásához, amely neuromuszkuláris  blokkot idéz elő. Ez valójában az izom nikotin acetylcholin receptorának (hatással van a  postsynaptikus sejtmembránra)  reverzibilis antagonistája. Feltételezzük, hogy a tripeptid az epsilon receptor alegységéhez kapcsolódik, ezáltal megakadályozza az acetylcholin kapcsolódását a receptorra, így bezárt marad. Zárt állapotban a nátrium ionok (Na+) nem szívódnak fel (abszorbció) és az izmok lazák maradnak.
A Botoceutical Gold ránctalanító szérum – a pentapeptidet, hexapeptidet, heptapeptidet és tripeptidet tartalmazó komplementáris rendszernek köszönhetően – még hatékonyabb az érett bőrre. A pentapeptid hatása révén a helyi szinoptikus feszültség, valamint az idegsejt reaktivitása és hatékonysága csökken. A hexa- és heptapeptid együttesen leállítják a felszabadult neurotranszmitereket, és a simító, valamint gyors ránctalanító hatású tripeptid által az arcbőr kisimul és az izmok ellazult állapotban maradnak. Ilyen beavatkozással az izomösszehúzódás csökkenthető, vagy teljesen megszüntethető.
A Botoceutical Gold ránctalanító szérum forradalmian új lépést jelent a ráncok kialakulásának megelőzésében és a mély ráncok csökkentésében. A termékben található négy peptid és erős antioxidáns, a DMAE, a hialuronsav és a liposav összekapcsolása feszesebbé teszi a bőrt.
A DMAE stabilizálja a membránokat, így gátolja a sejtekben a  lipofuscin  (pigment, festékanyag, amely az öregségi foltok kialakulását idézheti elő) felgyülemlését, elősegíti a sejtek regenerálódását és lassítja a sejtelhasználódás folyamatát. A hialuronsav liposzómás formában fontos szerepet játszik a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzésében. A liposzómák együtt fejtik ki hatásukat az epidermisz (felhám) sejtjeivel, amelyekbe tartalmukat továbbítják. A nátrium-hyaluronát kiváló hidratáló és simító hatása révén alkalmas a száraz bőr ápolására. Fontos szerepet játszik a nedvesség megtartásában és a bőr szerkezeti integritásának megőrzésében. Ápolja a túlzott napfénynek kitett bőrt, visszaadja rugalmasságát, és hatékony az öregedési folyamatok megelőzésében. A liposav elősegíti a sejtek lélegzését és résztvesz az energiaszerzésben. Méregtelenítő hatása kíváló lehet a testbe jutó néhány káros vegyület esetén.
A Herb-Pharma AG társaság az eddigi farmakológiai és dermatológiai kutatások eredményeire, valamint a ránctalanítás széleskörű  értelmezésére alapoz.
A Botoceutical Gold ránctalanító szérum hatása azonnali lehet. A tesztelt személyek szerint a javulás rövid időn belül érezhető és látható,   30 perccel a használat után az arcbőr kellemesen feszült. A forradalmian új Botoceutical Gold ránctalanító szérum segítségével biztonságosan és hatékonyan csökkentheti az arcán található ellenálló és mély ráncokat. A Botoceutical Gold ránctalanító szérum  megfelelő egyensúlyba hozza a bőrt az intenzívebb felszívódás és ránctalanító hatás érdekében.
 
Használat és adagolás:
Távolítsa el a kupakot. Az adagoló lassú megnyomásával adagoljon kellő mennyiségű szérumot, majd a tiszta és száraz arcbőrére ráncról-ráncra haladva vigye fel és körkörösen masszírozza be a ráncaiba. Arcunkon a száj körüli ráncokkal kezdjük, majd az orr körül felfelé haladva folytassuk egészen a szemöldökig. A folyamatot ismételjük meg a szem környékén és a homlokon is. Használat után várjunk kb. 10 percet, majd folytassuk arcunk ápolását az eddig megszokott módon, a már meglévő kozmetikai szereink használatával.
Az optimális hatás eléréséhez használja a Botoceutical Gold szérumot 30 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd naponta egyszer, hogy a kívánt külsőt megőrizze.
A Botoceutical Gold szérum  hatása fokozatos, kummulatív és reverzibilis.
 
Figyelmeztetés:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható. A Botoceutical Gold  szérumot használat előtt kis bőrfelületen próbáljuk ki, majd várjunk legalább 24 órát. Ha túlérzékenységet vagy irritációt észlel, hagyja abba használatát.
Szembe ne kerüljön!  Ha a termék szembe kerül, bő vízzel öblítse ki.
Csak külső használatra! Tárolás: 30°C alatt.


Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 17:14
. Botoceutical GOLD ránctalanító szérum 45+ (25ml) - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése